Så här gör man:
4 port.
500 g fläskfilé, skuren i ca. 1 cm tjocka skivor
1 msk soja
1 msk lime- eller citronsaft
1 påse taco krydda
smör eller margarin
1 purjolök
1 påse Old el Paso cheddar dip
2½ - 3 dl matlagningsgrädde
1 dl Old el Paso Thick´n chunky salsa
1 dl riven ost
Blanda köttskivorna med soja, lime/citronsaft och kryddmix i en plastpåse.
Ställ svalt i 2 h.
Sätt ugnen på 200 grader
Bryn köttet. Lägg över i en ugnsform. Strö över purjolöken.
Vispa ner cheddar dipen i kall grädde. Koka upp under omrörning. Tillsätt salsa och rör om.
Häll såsen över köttet i formen och strö över ost.
Gratinera ca. 20 min tills gratängen fått fin färg.
Servera med ris, chunky salsa och en grönsallad.
Det går snabbt att göra och är väldigt smaskigt. TESTA!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en liten kommentar!
Kramar Sussi