måndag 1 februari 2010

Det är lite pyssel att göra créme brulée men kul. Här kokar jag äggsmeten över vattenbad. Alvin hjälper mig att bryta och lägga upp chokladbitar i botten på skålarna.

Mörk choklad skulle det vara i detta receptet. Sen fyllde man på med smeten och in ugnen i 40 min.

Linus fick bränna sockret innan serveringen!

Eftersom choklad tillhör favoriterna så provade jag ett nytt recept från en blogg jag hittade.
Kolla här:

3 kommentarer:

  1. Gud vad duktig du är..ser så proffsigt ut.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Tack, det är så kul att fixa o trixa!

    SvaraRadera
  3. mmm...så gott! Jag älskar sötsaker! Sån tur att du hittade mig så att jag kunde hitta dig! Jag följer gärna dig med! Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar!
Kramar Sussi